Trollskap

Trollskap

Morgon

Jordens ordPosted by Elisabeth Lindholm Sat, April 13, 2013 23:00:31

Vaknade tidigt fikade sen drogs jag till skogen utanför byn det var vinterkallt men solen hade börjat värma kom ned till ån och sögs till en gran med en liten björk framför och då vart det så rofyllt och gott man ville aldrig lämna såg då vårens första spindel ute den var redan i full fart med sitt nät först rädd sen när jag sa att jag äter aldrig spindlar fortsatte den sitt arbete jag tackade drogs vidare.

Nästa stopp ännu en gran hamnade in helt med skogen kelade fick smek av grangren och smekte tillbaks det var så makalöst gott. Tittade lite brukar alltid möta trollen där till slut förnam jag nåt stort i skogen tror han fixade det mysiga den undergoe busige.

Sen drogs blicken mot våtmarken bredvid och träden i gränsen helt plötsligt vart det gyllene en stor gyllene ljusfågel mitt i solljuset hon kändes det som underbart gott var det fågeln tog emot en svart energiboll såg det ut som och när jag gick var korpanden tror jag svarta vingar i granen jag började vid sen var det dags att tacksamt gå hem!