Trollskap

Trollskap

Rikedom

Jordens ordPosted by Elisabeth Lindholm Tue, May 14, 2013 22:50:09
Satt i köket och tittade upp mot äppelkronans topp löven höll precis på att spricka plötsligt sögs jag dit och en liten gubbe satt en skylt vid en grannes uteplats ett stort trädäck status stod det och det var så tomt ett ingenting tittade in i trädkronan igen och där var en så underbar rikedom att man aldrig vill sluta känna den.

Tomteord

Jordens ordPosted by Elisabeth Lindholm Mon, May 13, 2013 23:51:01

Ni människor ser ofta på era hem så konstigt för oss ett hem är någon man älskar inte något.

Frösådd

Jordens ordPosted by Elisabeth Lindholm Thu, May 02, 2013 17:03:14

En gulaktig energi visade sig som en draklik figur stor ja kanske en trädets ande och in kom en stor björk en port öppnades vid roten en rödbrun och ut kom en fin varelse med gyllengul mössa och röda kläder sen gjordes en gulaktig energi som en kåpa över ett område kändes väldigt kvinna och en lite björklanta stack upp. Förstår inte riktigt varför det såg ut så jordens livskraft är ju koboltblå men kanske det händer när fröet grott kanske var det planen eller behovet på platsen av hennes kropp!

Morgon

Jordens ordPosted by Elisabeth Lindholm Sat, April 13, 2013 23:00:31

Vaknade tidigt fikade sen drogs jag till skogen utanför byn det var vinterkallt men solen hade börjat värma kom ned till ån och sögs till en gran med en liten björk framför och då vart det så rofyllt och gott man ville aldrig lämna såg då vårens första spindel ute den var redan i full fart med sitt nät först rädd sen när jag sa att jag äter aldrig spindlar fortsatte den sitt arbete jag tackade drogs vidare.

Nästa stopp ännu en gran hamnade in helt med skogen kelade fick smek av grangren och smekte tillbaks det var så makalöst gott. Tittade lite brukar alltid möta trollen där till slut förnam jag nåt stort i skogen tror han fixade det mysiga den undergoe busige.

Sen drogs blicken mot våtmarken bredvid och träden i gränsen helt plötsligt vart det gyllene en stor gyllene ljusfågel mitt i solljuset hon kändes det som underbart gott var det fågeln tog emot en svart energiboll såg det ut som och när jag gick var korpanden tror jag svarta vingar i granen jag började vid sen var det dags att tacksamt gå hem!

Gaias smärta

Jordens ordPosted by Elisabeth Lindholm Thu, February 14, 2013 18:12:19

Naturkatastrofer och annat som sker är hennes smärta. Hur kan man tro att man kan ta någon och göra någonting av henne!!!